“Ons werk zien wij als topsport. Het beste zijn in ons vak, daar streven wij naar.”

Waarom DutchPC Electronics

DutchPC Electronics is geboren uit passie voor techniek. Nu inmiddels 15 jaar later, staan wij regionaal bekend om onze service, vakmanschap en betrokkenheid. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Niet alleen de eerste week maar ook in de daarop volgende jaren. Wij willen u ontzorgen. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat uw aankoop werkend bij u wordt afgeleverd, en dat u tekst en uitleg krijgt in begrijpelijk taal. Wij leveren tegen markt conforme, concurrerende prijzen.

Historie DutchPC Electronics

In 2002 besloot Bennie Mentink niet langer vanuit huis in Brummen computers te verkopen. Een pand op het industrieterrein in Brummen bood uitkomst. John Zwart, kwam niet snel daarna Bennie op deze locatie ondersteunen.

Na een flitsende start was uitbreiding al snel een feit. René Bosman kwam het team versterken en een tweede vestiging in Vorden werd geopend. Op deze locatie werden niet alleen computers geassembleerd, ook werd een totaalpakket aan bruin- en witgoed geëtaleerd.

Toen er in Zelhem ook nog ruimte bleek voor een goedlopende computerwinkel, werd een derde filiaal geopend. Door het succes van de winkel en de ambitie van het Zelhemse team om het filiaal over te nemen, heeft Bennie slechts 3 jaar hier de regie gevoerd.

De vestiging in Brummen is in de loop der jaren nog twee keer verhuisd. Eerst naar de Ambachtstraat in Brummen en later naar de Zutphensestraat 3c waar deze nog steeds is gevestigd.

De winkel in Vorden is nog altijd op dezelfde locatie gevestigd, waar sinds juli 2013 Ferdy Klein Brinke medevennoot is geworden. Sinds 2016 heeft Bennie in Brummen het stokje overgedragen aan John Zwart en Jochem Schierboom.

Hoewel de eigendomsverhoudingen wat zijn gewijzigd, is er in al deze jaren niets veranderd. “Never change a winning team“. En dat dit zo is, bewijst het personeel van DutchPC dat nog steeds in dezelfde samenstelling en met dezelfde inzet voor u klaar staat. Een zeer goed en hecht team!

Wat u van ons kunt verwachten

Contactopties Vorden

WhatsApp naar 06 27502351 (Ferdy Klein Brinke)

Contactopties Brummen

ons team
Bennie Mentink
René Bosman
Ferdy Klein Brinke
John Zwart
Jochem Schierboom
onze merken